14 Mart 2017 Salı

Chef Akademi Tapas Etkinliği

Uzuuuun bir aradan sonra herkese kocaman merhaba! Bunca zamandır neredeydin diyecek olursanız istagramda aktiftim fazlasıyla ama nedense oturup yazmaya zaman yaratamadım bir türlü. Neyse şu an buarada bu satırları yazıyor olduğuma göre geri dönmüş sayılırım ve bu yazıdan sonra küçük çaplı bir kutlama yapabilirim sanırım :) Baştan söylemeliyim bol fotoğraflı bir yazı olacak çünkü sevgili Lariendijital harika işler çıkarmış ellerine sağlık :)



Konumuza gelecek olursak çok sevdiğin Ankaraetkinlik Ayşegül'ün davetiyle gittiğim Chef Akademi Çayyolu şubesinde gerçekleşen Tapas yapım etkinliği ve bu süreçte Cook Mutfak Ürünleri'nin yeni çıkarmış olduğu Bas&Kes Streç Kesici tanıtımı.



Biraz önce de dediğim gibi gecede ispanyol mutfağından Tapas aı verilen atıştırmalık olarak bahsedebileceğim küçük ekmekler üzerine çeşitli mezelerle konularak yapılan bir çeşit atıştırmalar yaptık.

 

Sonrasında karamelize soğan ve patatesten oluşam yumurtanın sarısı ve beyazının ayrı ayrı çırpılmasıyla yapılan enfes bir omlet yedik.



 Daha sonrasında ise dünyanın en güzel Cheesecake'ini yedik şefimiz sayesinde. Ne kadar dil döktüysek de tarifi bir tülü alamadık sır olarak saklıyor kendisine ve sanırım biraz haklı bu konuda :) Ayrıca bu arada sevgili Ayşegül'ün doğum gününü de unutmadık umarım bol kahkahalı güzel bir yaş yaşar :)



Bas&Kes'e gelecek olursak benim gibi streç filmi sırf kullanıjm zorluğundan dolayı kullanmak istemeyen temmeller için bulunmaz nimet. Kullanımı çok rahat gerçekten.Ayrıca gecenin sonunda Cook ekibi bizim için paketler hazırlamış ve içinden gerçekten fazlasıyla işime yarayan şeyler çıktı buradan teşekkür ederim kendilerine :) Özellikle kavunlu ve bahar kokulu çöp poşetlerine bayıldım ben bu zamana kadar eski mavi çöp poşetlerine takılıp kalmışım sanırım farklı çeşitleri görünce ufak çaplı bir şok yaşadım :)