30 Ekim 2014 Perşembe

Denedim Biliyorum Buluşma


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Resmi tatil günlerinde hep yaptığımız gibi kocaman bir aile olduk biz yine. Önce güzel bir kahvaltıya gittim ailemle. Keyifler mis gibi. Ardından da ilk defa bir blogger etkinliğine katıldım. Denedim Biliyorum ekibinin düzenlemiş olduğu Ankaralı bloggerları bir araya getirip bol bol sohbet etmemizi sağlayan çok güzel düşünülmüş bir etkinlikti. O kadar çok yeni insanla tanıştım ve hepsini o kadar çok sevdim ki bu yazıyı yazarken bile kocaman kocaman gülümsüyorum.

                                     

Öncelikle bizim buluşmamız sponsorlara tepki amaçlı bir buluşmaydı. Onlar olmadan da birlik olabildiğimizi sadece hediyeler ve ürünler için değil sohbet edip birbirimizi tanımak için buluşmuş olduğumuzu göstermek istedik. Bu sebeple ki hiçbir çekiliş yapılmadı, kimse hediyeler, ürünler dolu poşetlerle evine dönmedi. Onun yerine çikolata dağıttık biz birbirimize.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedik. Birbirimizi öyle tatlı hatırlayalım dedik. :)

            

Umarım yapılan bu etkinlik 'şu kadar takipçisi olmayanla olmaz, ürün hakkında yazı yazmayanla olmaz, ürünü övmeyenle olmaz!' diyen sponsorlara güzel bir gönderme olmuştur. Tekrar teşekkür ediyorum Denedim Biliyorum ekibine bu güzel buluşma için. :)





27 Ekim 2014 Pazartesi

Ekim ayı bitenler


Herkese merhaba! Ekim aynı da artık bitirmiş sayılırız. ekim kasım aralık derken havalar iyice soğudu maalesef :( bu ay neler bitirdim bitirdiklerim hakkında görüşlerim neler yazmak istedim. Tabi ben yokken aa bu bitmiş diye çöpe giden eşyalarım hakkında yazamayacağım. Ayrıca yılbaşına kadar kozmetik diyetine girdim. Çok acil olmadıkça yeni ürün almamaya, elimdekileri bitirmeye çalışıyorum. 

Gelelim bu ay neler bitirmişim :) 

                                            

Öncelikle biraz küresel ısınmaya dikkat çekelim. Artık spray şeklinde deodorant kullanmamaya stick kullanmaya özen gösteriyorum. Bu Emotion'u ta yaz başında almıştım zaten tatile giderken anca bitti kendisi. Kokusunu çok seviyorum. Tam yaz kokusu. Lady Speed Stick ise kesinlikle benim favorim! kendisinden çok memnunum gün boyu harika bir koku veriyor. ama siyah kıyafetlerimde beyaz lekelenmeler yaptığını fark ettim :(

 


 Gelelim asetonlara. el yapım kısa olduğu için tırnaklarımı uzatıp ellerimi daha düzgün gösterdiğime inanıyorum. Tırnaklar uzun olunca da fazla oje ve fazla aseton kullanıyorum. Sanırım şelale marka asetonu bilmeyen yoktur ama ben bu Özdeyiş markasını ilk defa kullandım ve gayet başarılı buldum. 
renksiz kokusuz gayet güzel bir ürün.




Bu ikili benim göz makyajımın vazgeçilmezi! Göz altı renim koyu olduğu için Garnier Roll-on'u her makyajımda kesinlikle kullanıyorum. ayda bir biter hale geldi artık kendisi :( Maybelline kalem eyeliner ise tam bir liner sevdalısı olarak favori markalarımdan. Ucunun ince olması güzel şekil vermeme yardımcı oluyor. Ayrıca rengi de gayet başarılı bir siyah.



İnnova pudram maalesef tamamen bitmiş durumda :( Kalan son kısımlarını da ben kazıyrak başka bir şeyde kullanmıştım. sanırım far bazı yapımında bitirdim kendisini :( Uzunca bir süre fondoten kullanmadan sadece pudrayla makyaj yapmama yardımcı olmuştu kendisi. Kapıtıcılık ve matlık sağlama açısından çok sevdiğim bir üründü.



Çantamda mutlaka el kremi bulundurmaya özen gösteriyorum. Özellikle havalar soğudukça ellerim yıpranıp çatlıyor. Agiva'nın zeytin yağlı bu el ve vücut kremi yoğun bir şekilde zeytin kokuyor. Kokusunu pek sevdiğim söylenemez ama emilimi çabuk. Ben elimde vıcık vıcık duran kremlerden hoşlanmıyorum. biraz akışkan ve çabuk emilen kremleri seviyorum.  Bu krem de bu özelliklere sahip bir krem.